◊ Home  ◊ Visie  ◊ Therapeut  ◊ Contact & tarieven  ◊ Inspiratie  ◊ Cliëntervaringen 

◊ Therapie  ◊ Healing  ◊ Familieopstelling  ◊ Leef je liefde Cliëntervaringen

op weg

Ik heb een fijne, leerzame en hobbelige weg met Nynke afgelegd. Ik heb me hierbij altijd veilig en welkom gevoeld. Nynke is een fijne therapeut en weet op de juiste momenten door te zetten of juist even te stoppen. Ze luistert goed en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ik heb bereikt wat ik graag wilde bereiken met de juiste begeleiding van Nynke.

op weg

Ik heb een heel intens, mooi pad bij Nynke bewandeld. Ik heb zo ongelooflijk veel geleerd over mezelf en mijn lichaam. Ik ben in een jaar tijd een ander mens geworden die veel beter naar zichzelf luistert en voor zichzelf zorgt. Al deze lessen zal ik met mij meedragen. Nynke zal voor de rest van mijn leven een bijzondere plek in mijn hart hebben.

gedachten

De eerste sessie met Nynke vond ik super spannend, wist niet wat mij te wachten stond! Ik moest ook even wennen aan haar rustige, warme en zachte benadering. Was meer gewend aan de "in 1 rats de pleister eraf" omgang. Na de tweede sessie voelde ik mij steeds meer op m'n gemak en merkte dat ik steeds meer mijzelf mag en kan zijn!

Ik krijg steeds meer heldere en duidelijke eyeopeners/ ingevingen/ inzichten. Kijk en luister anders en beter naar mezelf en naar anderen. Ik kijk met minder invullingen en aannames naar situaties. Ik ben liever en begripvoller voor mijzelf en daarbij ook naar mijn omgeving! De harde aanpak is niet meer nodig. Ik ben meer zelfbewust en heb meer zelfinzichten gekregen. Ik heb daardoor ook meer zelfvertrouwen gekregen, kan beter relativeren en herken en erken iets eerder, heb meer geduld gekregen en kan beter met mijn hoogsensitieve gevoelens omgaan. Ik zie dat mijn extra stukje, ook mooie kanten heeft! Gaat het allemaal van een leien dakje? Nee, ik heb echt wel momenten die ik als zeer pittig ervaar. Soms lijkt het net alsof ik weer in een achtbaan zit, maar wel één die ik nu aan kan en aan durf te gaan!

Nynke behandelt mij op een professionele en respectvolle manier! Ik vind Nynke een warme, lieve, creatieve, pittige (in positieve zin), krachtige therapeut, met humor en een goed hart! Zij helpt mij echt!!"Gezondheid is het grootste geschenk, tevredenheid de grootste rijkdom, trouw de beste relatie." - Boeddha